Pozdrav na Zéland

Vojto! Vždyť jste letěli přes půl zeměkoule právě proto, že už vás ten alkohol ničil a přestat bylo tak složitý..to bylo pořád; “tady to nejde, hned seš za čůráka, když si dáš sodovku - akorát tim všechny nasereš a na stole ti přistane litr ferneta” ..proto jsi tvrdil, že musíte na Zéland, a teď mi řikáš, že tam zas chlastáte?!
– Master 2015/07/08 13:50

Honzo, však to je celý blbost, co mi tady píšeš… A abych se na to pokusil odpovědět: my nechlastáme, pouze občas popijeme :-)
– Vojta 2015/07/09 7:46

tak abys věděl, Vojto, to já teda chlastam - aspoň se to nestydim nazvat pravym pérem..ráno vstanu a běžim se poblejt, do čtyř jsem v prdeli, pak si dam beera (vždycky v ledničce nechávam jedno na “ráno”) a běžim pro další..když nemam prachy, vosolim čůrákům nájem..na otázky jak se můžou energie zvednout dvakrát za tejden odpovídam “nevim” a cinkám lahváče do ledničky - když se tam nevejdou, vyndavam jejich jídlo a dělam, že si ho zapomněli na stole - líp to funguje, když u toho nejsou a nečuměj mě, ale mam v píči..votvíram plech (v Albertu i Bille maj chlazený jen plechy) a do mrazáku rvu lahváč, zbytek beerů už stačí mít normálně v ledničce - zatimco dojedu plech a pak lahváč z mrazáku, jsou akorát..zapínam komp a najedu myší na složku “Happy End”..nerozkliknu jí. Leham na guač a čumim na nástěnku (kam jsem připíchnul barevně vyvedený harmonogram), jak moc velkej skluz naberu, když se na práci zase vyseru..zjišťuju, že už je to tak v prdeli, že den navíc je skoro jedno.. otvírám dvěře k Márovi i Markovi a dávam brutal brko..nastává fáze zběsilýho bombingu - fernet, víno, brka, beery, Márovo víno k čtyřicetinám, Markovo portský a slivovice trapně schovaná na hajzlu v hrnci na zavařování..pak ven, vybrat litr a prohnat ho večerkou - cíga, mražená pizza, zbytek beery..narvu pizzu do mikrovlnky a zatimco se ohřejvá, jdu mrknout k Márovi, jak mu jde komiks - místo věcí, který mě zajímaj, řešíme proč jsem nahej. Vyndavam pizzu a snažim se z ní dostat igelit - jde to blbě a pizza je vevnitř vařená, takže jí hazim na pánev, aby vypadala jak stone-baked..nevypadá. Připojuju ke kompu kombo a dávam Otsider waltz od Wabiho..pak Proklínám, YoYáči, Mejla, Výběr, Kabát, Petr Kloář prostě klasik alko playlist..do toho samozřejmě leju jak hovado..total na plech sjíždim komplet serii trailerů Mad Maxe a řikam si, že je super, když někdo něco dělá..pak zkoušim hrát Half life 2, ale nepodaří se mi vylízt z metra..
– Master 2015/07/09 18:11